Hove leirsted og camping er nå Green Key sertifisert

10. juli i år ble det klart at Hove leirsted og camping har nått gjennom nåløyet og er blitt Green Key sertifisert. 

"På Hove ønsker vi å gjøre vårt beste for å ta vare på miljøet og naturen. Vi kildesorterer og tilbyr denne muligheten til våre gjester. Vi har også gått over til miljømerkede rengjøringsmidler og jobber med å få ned vannforbruket og strøm for å begrense miljøpåvirkning», sier campingvert Yngve Berntsen.

Dette og en rekke andre tiltak er iverksatt. Gjester på Hove leirsted og camping nå kan være sikre på at virksomheten har gjort mye, men også forpliktet seg til videre kontinuerlig arbeid for at oppholdet her skal være så bærekraftig som mulig. De har også har lagt til rette for at gjestene skal kunne ta miljøriktige valg når de besøker stedet. 

Hove leirsted og camping er en av flere campingbedrifter på Sørlandet som den siste tiden har gått i gang i arbeidet mot Green Key sertifisering. Flere andre er allerede kommet i mål. Se kartet vårt for å få oversikt over alle Green Key sertifiserte campingvirksomheter og hoteller rundt om i landet.